top of page
4.jpg

HOUT/BETON

SCHUTTINGEN

Schutting eindhoven
13.jpg

BETON

SCHUTTINGEN

Schutting eindhoven
Hout/beton

HOUT / BETON

Schuttingen

Houten schuttingen van Klomp Beton zijn uitermate geschikt voor een kwalitatieve tuinafscheiding.

De schuttingen worden vervaardigd van hoogwaardige soorten hout. Wij leveren en monteren houten schuttingen op maat. Bent u op zoek naar een afscheiding van uw tuin of een erfafscheiding? Klomp Beton geeft u advies en zorgt voor de meest vakkundige oplossing.

7.jpg

HOUT / BETON

Diverse houtsoorten

De schuttingen worden vervaardigd van hoogwaardige soorten hout zoals Grenen en Douglas. Elke houtsoort heeft zijn eigen uitstraling, zo kunt u het passend te maken bij uw wensen.

Het hout is geïmpregneerd waardoor de schuttingen beschermd zijn tegen de diverse weersomstandigheden zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben. Onderstaand kunt u de houtsoort kiezen welke het beste bij uw wensen past.

HOUT / BETON SCHUTTINGEN

De voordelen op een rij

- Natuurlijke uitstraling

- Goede prijs / kwaliteit verhouding

- Keuze uit meerdere houtsoorten

Beton

BETON

Schuttingen

Een betonschutting is de ideale oplossing voor een afscheiding van uw tuin. De betonschuttingen zijn een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld houten schuttingen. Betonschuttingen kunnen uit enkelzijdige of dubbelzijdige betonplaten bestaan die op de plaats worden gehouden door betonpalen. Voor het plaatsen van betonpalen hoeft geen speciale fundering te worden aangelegd.

13.jpg

BETON

Diverse motieven

De schuttingen worden vervaardigd van hoogwaardig sterk beton. Het is belangrijk dat de schutting precies past bij uw wensen en stijl. Daarom heeft u keuze uit diverse motieven, zoals vlak, een steenmotief of houtmotief. Ook heeft u keuze uit diverse kleuren. Onderstaand kunt u de betonsoort kiezen welke het beste bij uw wensen past.

BETONSCHUTTINGEN

De voordelen op een rij

- Brandveilig

- Duurzaam en weinig onderhoud

- Houd geluid tegen

Image by Patrick Robert Doyle

Wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen?
Vraag snel een offerte aan!

bottom of page